Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Udda skidorter: Gudauri, Georgien - en blanding av Europa och Asien

Strax under den enorma bergskedjen Kaukasus ligger den spännande skidorten Gudauri, Georgien. Landet, som ligger brevid Turkiet, är någorlunda anonymt när det gäller skidresor, men det är något som regeringen jobbar hårt med att ändra på i framtiden. Skidorten ligger ganska nära huvudstaden Tbilsi, bara 12 mil ifrån, vilket gör det lite bekvämare när man flyger hit. Närheten till huvudstaden innebär också att det är många invånare som passar på att åka skidor över helgen. Skidorten ligger på 2200 meters höjd, högsta nedfarten ligger på hela 3000 meters höjd och säsongen som sträcker sig från december till april. De billiga priserna är en stor fördel i Gudauri också, ett 7-dagars liftkort går endast på drygt 700 kr.

Heliskiing och omtanke

I Gudauri, Georgien kan du göra mer än bara njuta av de fantastiska backarna. Skidorten erbjuder heliskiing under hela säsongen för att nå den finaste pudersnön bergskedjan har. Tillsammans med erfarna instruktörer kan du uppleva hur det är att åka skidor från så mycket som 4000 meters höjd. Det som skiljer Gudauri från resten av världen är det kärleksfulla folket som bor i staden och jobbar på skidorten. Bli inte förvånad när de lokala invånarna försöker konversera och bjuda på sig själva, njut istället av omtanken och få nya vänner och minnen för livet.

Upplev fantastisk mat till bra priser

Med sitt unika läge mellan Europa och Asien har Gudauri, Georgien blivit något av en blandning av de bägge kulturerna. Detta märks framförallt när det gäller maten. Här hittar du förutom de vanliga europeiska rätterna även klara influenser från öst i form av till exempel khinkali, landets version av dumplings. Förutom den exotiska maten hittar du även oslagbara priser här. Du behöver inte leta länge för att hitta något som är både gott och billigt i Gudauri, Georgien. Ett annorlunda inslag i landet är att du kan hitta urgamla och fantastiska kyrkor på de mest oväntade platserna. Ta hjälp av en lokal guide för att hitta dessa byggnader bland bergen och dalarna i landet.