Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Jobba i Alperna skidsäsongen 2021/2022

Boka-tidigt-rabatter 2021/2022
Att säsonga i Alperna är en dröm för många och efter att ha haft en hel skidsäsong (i Alperna i alla fall) borta på grund av Covid så är det nog fler än vanligt som är sugna på att spendera en hel vinter på plats i Alperna. Här hittar ni alla jobb i på plats i Alperna skidsäsongen 2021/2022.

Tänk på att även om flera inte anger något sista ansökningsdatum så bör ni helst vara inne med en ansökan senast i mitten av augusti 2021 (om inte annat datum är angett).

Lion Alpin - skidguider och hotellpersonal

Lion Alpin söker personal för att jobba i Alperna som skidguide och diverse hotellpersonal. All ny personal behöver genomgå Lion Alpins utbildning i Österrike. Kostnaden för att bli skidguide är 16.200 kr och för blivande hotellpersonal 10.365 kr, då ingår transport till Österrike och för skidguider även kost och logi. Se lediga jobb hos Lion Alpin här. Observera att sista ansökningsdag är 31 augusti 2021.

Slopetrotter - destinationsguider

Slopetrotter söker folk som kan jobba som destinationsguider, det vill säga i princip som klassisk reseledare. Ni hittar en detaljerad beskrivning av vad allt innebär hos Slopetrotter, inklusive massor med frågor och svar.

Nortlander - guider samt hotell- och kökspersonal


Nortlander har ett flertal olika jobb att söka i Alperna, dels klassiska reseledare/guider men även ett flertal jobb som hotellpersonal och även kockar och annan kökspersonal. Ni hittar alla lediga jobb hos Nortlander här.

STS Alpresor - guider och skidinstruktörer


STS Alpresor söker både guider/reseledare och skidinstruktörer för deras destinationer i Alperna. För båda jobben måste ni gå en kurs hos STS Alpresor till en kostnad av 7 495 kr för guider och 12 395 kr för skidinstruktörer, i priserna ingår i princip allt. Ni hittar alla jobb hos STS Alpresor här.

UCPA - guider och bussreseledare


UCPA söker både guider på plats i Frankrike samt bussreseledare. Observera att du måste kunna hygglig franska för att jobba som guide på plats. Se och läs mer om jobben hos UCPA här.