Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Mount Hermon Ski Resort, Israel

Intresserade av en skidresa till Mount Hermon Ski Resort? Här finns bland annat information som pistfakta, väderförhållanden och karta. Om ni vill resa på skidsemester till Mount Hermon Ski Resort från Sverige är flyg det enda alternativet då Mount Hermon Ski Resort ligger utanför Europa.

Mount Hermon Ski Resort har 11 liftar och totalt 12 pister. Fallhöjden är som mest på 440 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2040 meter. Säsongen för skidåkning i Mount Hermon Ski Resort är vanligtvis från mitten december till mitten mars.

Zaarour är närmaste skidort till Mount Hermon Ski Resort med ett avstånd på 69 kilometer.

Hotell & boende i Mount Hermon Ski Resort

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Mount Hermon Ski Resort just nu