Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Le Lioran, Frankrike

Söker ni information om skidortern Le Lioran? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Le Lioran har 18 liftar och totalt 44 pister. Fallhöjden är som mest på 690 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1850 meter. Säsongen för skidåkning i Le Lioran är vanligtvis från mitten december till början april.

Närmaste flygplats är Blagnac Airport som ligger 195 kilometer från Le Lioran. Super-Besse är närmaste skidort till Le Lioran med ett avstånd på 48 kilometer.

Hyr skidutrustning i Le Lioran

I samarbete med Snowell så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Le Lioran. Bokar ni online via Snowell kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Le Lioran här

Hotell & boende i Le Lioran

Hos oss hittar ni totalt 22 hotell, lägenheter och stugor/hus i Le Lioran.
19 boendealternativ
Pris/natt från: 522 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 676 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 418 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns