Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Om ni planerar ni för en skidsemester till Le Lioran i Frankrike så hittar här ni både information om skidsystemet i Le Lioran, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Säsongen för skidåkning i Le Lioran är vanligtvis från mitten av december till slutet av mars.

Le Lioran har pister på totalt 60 kilometer, varav 30 kilometer är blåa enkla pister, 20 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 10 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 19 liftar, med en totalkapacitet på 26350 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1850 meter, vilket ger en fallhöjd på 690 meter. Om ni inte har fått nog av skidåkning efter en dag i backen så kan ni fortsätta att åka även när solen gått ner då det finns möjlighet till nattskidåkning i Le Lioran.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Le Lioran 50 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. Utöver skidåkning finns det här även möjlighet till vinterhiking, och även en rodelbana om man vill prova på det.

Närmaste skidorter till Le Lioran

Skidorten Super-Besse är den närmaste skidorten, avståndet från Le Lioran är 48 kilometer.

Hyr skidutrustning

Boka er skidutrustning i Le Lioran i förväg och spara ända upp till 50% jämfört med att boka på plats.

Mer om skidhyra i Le Lioran

Restauranger

Det finns 15 restauranger i Le Lioran och 8 olika typer av kök, varav de mest populära är Franskt, Europeiskt och Bar.

Hotell & boenden

Hos oss hittar ni totalt 13 hotell, lägenheter och stugor/hus i Le Lioran.
12 boenden
Pris/natt från:
519 kr
Ett boende
Pris/natt från:
1039 kr

Relaterade länkar