Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Le Lioran, Frankrike

Om ni planerar ni för en skidsemester till Le Lioran i Frankrike så hittar här ni både information om skidsystemet i Le Lioran, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Säsongen för skidåkning i Le Lioran är vanligtvis från mitten av december till slutet av mars.

Le Lioran är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 25 centimeter. 35% av backarna är för tillfället öppna för skidåkning, och 36% av liftarna går.

Le Lioran har pister på totalt 60 kilometer, varav 30 kilometer är blåa enkla pister, 20 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 10 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 19 liftar, med en totalkapacitet på 26350 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1850 meter, vilket ger en fallhöjd på 690 meter. Om ni inte har fått nog av skidåkning efter en dag i backen så kan ni fortsätta att åka även när solen gått ner då det finns möjlighet till nattskidåkning i Le Lioran.

Är det personer i resesällskapet som hellre ägnar sig åt längdskidåkning finns det i Le Lioran 50 kilometer preparerade spår för längdskidåkning. Utöver skidåkning finns det här även möjlighet till vinterhiking, och även en rodelbana om man vill prova på det.

Närmaste skidorter till Le Lioran

Skidorten Super-Besse är den närmaste skidorten, avståndet från Le Lioran är 48 kilometer.

Hyr skidutrustning i Le Lioran

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Le Lioran. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Le Lioran här

Hotell & boende i Le Lioran

Hos oss hittar ni totalt 16 hotell, lägenheter och stugor/hus i Le Lioran.
14 boendealternativ
Pris/natt från: 503 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1005 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns