Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Vägbeskrivning till Lauterbrunnen

Här kan ni få hjälp med köranvisningar och vägbeskrivningar om ni vill bila från er hemstad till Lauterbrunnen, välj bara stad nedanför och klicka på "Visa köranvisningar".

Populära vägbeskrivningar till Lauterbrunnen

Nedan har ni några av de populäraste vägbeskrivningarna till Lauterbrunnen, och ni ser här också körsträckan och den ungefärliga körtiden. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Göteborg - Lauterbrunnen 1 603 km, 17 timmar 14 min

Vägbeskrivning flygplatser till Lauterbrunnen

Hitta rätt till Lauterbrunnen från flygplatsen. Nedan ser ni den totala körsträckan samt den ungefärliga tiden det tar att köra till Lauterbrunnen. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Zürich International Airport - Lauterbrunnen 143 km, 1 tim 57 min
Malpensa - Lauterbrunnen 299 km, 3 timmar 53 min
Lugano Airport - Lauterbrunnen 228 km, 2 timmar 42 min
Geneva International Airport - Lauterbrunnen 228 km, 2 timmar 36 min
Belp - Lauterbrunnen 61,4 km, 52 min
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns