Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Vägbeskrivning till Chamrousse

Här kan ni få hjälp med köranvisningar och vägbeskrivningar om ni vill bila från er hemstad till Chamrousse, välj bara stad nedanför och klicka på "Visa köranvisningar".

Populära vägbeskrivningar till Chamrousse

Nedan har ni några av de populäraste vägbeskrivningarna till Chamrousse, och ni ser här också körsträckan och den ungefärliga körtiden. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Stockholm - Chamrousse 2 197 km, 22 timmar 8 min
Göteborg - Chamrousse 1 857 km, 20 timmar 25 min
Malmö - Chamrousse 1 584 km, 17 timmar 3 min
Helsingborg - Chamrousse 1 650 km, 17 timmar 29 min
Borås - Chamrousse 1 869 km, 18 timmar 15 min
Halmstad - Chamrousse 1 723 km, 18 timmar 12 min

Vägbeskrivning flygplatser till Chamrousse

Hitta rätt till Chamrousse från flygplatsen. Nedan ser ni den totala körsträckan samt den ungefärliga tiden det tar att köra till Chamrousse. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Aix Les Bains - Chamrousse 90,6 km, 1 tim 16 min
Torino International Airport - Chamrousse 274 km, 3 timmar 21 min
Grenoble Saint Geoirs - Chamrousse 79,2 km, 1 tim 14 min
Geneva International Airport - Chamrousse 175 km, 2 timmar 13 min
St Exupéry - Chamrousse 127 km, 1 tim 37 min

Vi arrangerar skidresor till Chamrousse

SnowTrex