Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Bjelolasica

Bjelolasica, Kroatien

Skidorten Bjelolasica ligger i Kroatien och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här.

I Bjelolasica finns totalt 6 liftar med tillgång till 10 pister. Högsta pisten finns på 1392 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 773 meter.

Flygplatser nära Bjelolasica

För er som vill flyga ner till Bjelolasica så är det flygplatsen Brnik, Ljubljana som är den närmaste. Avståndet från denna flygplats till Bjelolasica är 127 kilometer. En annan möjlig flygplats som kan vara ett alternativ att flyga till är Kärnten, Klagenfurt, som ligger 172 kilometer från skidorten.

Skidorter i närheten av Bjelolasica

Andra skidorter i närheten av Bjelolasica är t ex Platak som ligger 59 kilometer bort, Zagreb (Mount Sljeme) med 90 kilometers avstånd samt Krvavec, som ligger 131 kilometer från Bjelolasica.

Hotell & boende i Bjelolasica

Hos oss hittar ni totalt 28 hotell, lägenheter och stugor/hus i Bjelolasica.
11 boendealternativ
Pris/natt från: 306 kr
15 boendealternativ
Pris/natt från: 283 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 631 kr