Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Bjelolasica, Kroatien

Planerar ni för en skidsemester i Bjelolasica? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Bjelolasica har 6 liftar och totalt 10 pister. Högsta pisten finns på 1392 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 773 meter.

Vill man flyga till närheten av Bjelolasica ligger flygplatserna Brnik och Kärnten närmast på 127 respektive 172 kilometers avstånd. Skidorter nära Bjelolasica är bland annat Platak, Zagreb (Mount Sljeme) och Krvavec.

Hotell & boende i Bjelolasica

Hos oss hittar ni totalt 29 hotell, lägenheter och stugor/hus i Bjelolasica.
11 boendealternativ
Pris/natt från: 318 kr
16 boendealternativ
Pris/natt från: 294 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 656 kr