Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Kroatien

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Kroatien. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Kroatien

Bjelolasica 6 liftar
Platak 4 liftar
Zagreb (Mount Sljeme) 4 liftar

Flest pister i Kroatien

Bjelolasica 10 pister
Platak 9 pister
Zagreb (Mount Sljeme) 5 pister

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Kroatien

Bjelolasica 773 meter
Zagreb (Mount Sljeme) 400 meter
Platak 250 meter

Högsta pisterna i Kroatien

Bjelolasica 1392 meter
Platak 1360 meter
Zagreb (Mount Sljeme) 1016 meter