Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Berchtesgadener, Tyskland

Söker ni information om skidortern Berchtesgadener? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

I Berchtesgadener finns totalt 33 liftar med tillgång till 34 pister. Högsta pisten finns på 1800 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1170 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 60 kilometer spår för längskidåkning.

Flyger man till Wolfgang A Mozart kommer man riktigt nära Berchtesgadener, endast 18 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Berchtesgadener. Andra skidorter i närheten av Berchtesgadener är t ex Almenwelt Lofer, Maria Alm och Werfenweng.

Hyr skidutrustning i Berchtesgadener

I samarbete med Alpinresorts.com så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Berchtesgadener. Bokar ni online via Alpinresorts.com kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Berchtesgadener här

Skidskola i Berchtesgadener

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 7 olika klasser och instruktörer i Berchtesgadener som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Berchtesgadener här

Hotell & boende i Berchtesgadener

Hos oss hittar ni totalt 301 hotell, lägenheter och stugor/hus i Berchtesgadener.
218 boendealternativ
Pris/natt från: 436 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 834 kr
34 boendealternativ
Pris/natt från: 511 kr
36 boendealternativ
Pris/natt från: 594 kr
11 boendealternativ
Pris/natt från: 689 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Berchtesgadener

SnowTrex