Sökalternativ

Berchtesgadener, Tyskland

Söker ni information om skidortern Berchtesgadener? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

I Berchtesgadener finns totalt 33 liftar med tillgång till 34 pister. Högsta pisten finns på 1800 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1170 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 60 kilometer spår för längskidåkning.

Flyger man till Wolfgang A Mozart kommer man riktigt nära Berchtesgadener, endast 18 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Berchtesgadener. Andra skidorter i närheten av Berchtesgadener är t ex Almenwelt Lofer, Maria Alm och Werfenweng.

Skidskola i Berchtesgadener

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 6 olika klasser och instruktörer i Berchtesgadener som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Berchtesgadener här

Hotell & boende i Berchtesgadener

Hos oss hittar ni totalt 303 hotell, lägenheter och stugor/hus i Berchtesgadener.
186 boendealternativ
Pris/natt från: 307 kr
4 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
67 boendealternativ
Pris/natt från: 463 kr
37 boendealternativ
Pris/natt från: 647 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 862 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Berchtesgadener