Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Berchtesgadener, Tyskland

Om ni planerar ni för en skidsemester till Berchtesgadener i Tyskland så hittar här ni både information om skidsystemet i Berchtesgadener, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit.

I Berchtesgadener finns totalt 33 liftar med tillgång till 40 kilometer pister. Högsta pisten finns på 1800 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1170 meter.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 60 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Flygplatser nära Berchtesgadener

Snabbaste sättet att ta sig till Berchtesgadener är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Wolfgang A Mozart, Salzburg ligger endast 18 kilometer från Berchtesgadener, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Franz Josef Strauss, München, som ligger 121 kilometer bort, och Kranebitten, Innsbruck som har ett avstånd på 131 kilometer till Berchtesgadener.

Skidorter i närheten av Berchtesgadener

Almenwelt Lofer är närmaste skidort till Berchtesgadener med ett avstånd på 24 kilometer. Andra skidorter nära är Maria Alm, 26 kilometers avstånd, och 27 kilometer från Berchtesgadener ligger Werfenweng.

Hyr skidutrustning i Berchtesgadener

I samarbete med ALPINRESORTS.com så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Berchtesgadener. Bokar ni online via ALPINRESORTS.com kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Berchtesgadener här

Skidskola i Berchtesgadener

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 5 olika klasser och instruktörer i Berchtesgadener som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Berchtesgadener här

Hotell & boende i Berchtesgadener

Hos oss hittar ni totalt 204 hotell, lägenheter och stugor/hus i Berchtesgadener.
171 boenden
Pris/natt från: 441 kr
Ett boende
Pris/natt från: 768 kr
16 boenden
Pris/natt från: 499 kr
13 boenden
Pris/natt från: 859 kr
3 boenden
Pris/natt från: 2873 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Berchtesgadener

SnowTrex