Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Berchtesgadener, Tyskland

Söker ni information om skidortern Berchtesgadener? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

I Berchtesgadener finns totalt 33 liftar med tillgång till 34 pister. Högsta pisten finns på 1800 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1170 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 60 kilometer spår för längskidåkning.

Flyger man till Wolfgang A Mozart kommer man riktigt nära Berchtesgadener, endast 18 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Berchtesgadener. Andra skidorter i närheten av Berchtesgadener är t ex Almenwelt Lofer, Maria Alm och Werfenweng.

Hyr skidutrustning i Berchtesgadener

I samarbete med Alpinresorts.com så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Berchtesgadener. Bokar ni online via Alpinresorts.com kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Berchtesgadener här

Hotell & boende i Berchtesgadener

Hos oss hittar ni totalt 253 hotell, lägenheter och stugor/hus i Berchtesgadener.
180 boendealternativ
Pris/natt från: 414 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
32 boendealternativ
Pris/natt från: 485 kr
30 boendealternativ
Pris/natt från: 677 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 677 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Berchtesgadener