Sökalternativ

Argentière, Frankrike

Franska Argentière erbjuder fantastisk skidåkning i de franska alperna. Beläget nära världskända Chamonix, och endast 69 km från Genevé International Airport. Tio liftar hjälper dig upp på högre höjder. När du ska ner igen så finns det 30 km pist, fördelat på sjutton olika nedfarter. Oavsett vilken nivå du ligger på, så finns det något för dig.

Argentière erbjuder full service, för att underlätta din resa

Har du problem med att få med dig din utrustning på resan? Inga problem. I Argentière har du möjligheten att hyra en komplett utrustning. Budgeten på en resa till Argentière behöver inte bli jättedyr. Ett stort utbud av lokala boenden gör att det finns möjlighet att bo billigt och lite enklare, eller så kan du betala aningen mer och få mer lyx. För att smidigt ta dig till Argentière så rekommenderas transfer. Tack vare det stora antalet besökare varje år finns det väldigt många transfers att välja mellan. Stor konkurrens om besökarna gör även att priserna för transfer håller väldigt bra nivåer.

Argentière har lyckats väldigt bra med att bevara känslan av en lummig bergskänsla, och inhyser många små mysiga pubar och restauranger. Har du barn med dig på resan, eller vill du helt enkelt själv lära dig att åka lite bättre? Det anordnas många olika skidskolor i Argentière, som lämpar sig väl både för vuxna och barn. För barn så finns det även The Panda Club, som håller till nere vid foten av berget och ständigt har roliga aktiviteter.

Mycket annat än bara utförsåkning

Det finns även ett stort urval av aktiviteter för den som söker efter äventyr. Argentière erbjuder fantastisk offpiståkning. Allt från lagom avancerad till mycket svår. Bra tips är att ge sig ut i det okända med en guide. Föredrar du skidåkning på platt mark? Det finns gott om spår för längd-skidåkning i anslutning till anläggningen. 143 km av väl underhållna skidspår. Är du ute efter upplevelser på hög höjd, och vill blicka ut över oändliga vidder? Ta en randonnee-tur. Randonnee innebär vandring med skidor, på hög höjd. En fysisk aktivitet, så detta passar bäst för dig som är i god form och har bra styrka. Besöker du Argentière i april så kan du få uppleva den härliga känslan av att åka skidor under dagen, för att senare spela golf på kvällen. En spännande kontrast mellan en vintersport och en sommarsport. Argentière har även ett mycket bra nattliv, för dig som vill träffa folk och vara vaken sent.

Hyr utrustning i Argentière

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Argentière? I samarbete med Skiset kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Argentière.

Boka skidutrustningen online i Argentière här

Hotell & boende i Argentière

Hos oss hittar ni totalt 283 hotell, lägenheter och stugor/hus i Argentière.
237 boendealternativ
Pris/natt från: 576 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1203 kr
9 boendealternativ
Pris/natt från: 706 kr
16 boendealternativ
Pris/natt från: 696 kr
15 boendealternativ
Pris/natt från: 703 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 6921 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns