Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Hotell & boende i Auris en Oisans

Här hittar ni 3 hotell, lägenheter och stugor/hus i byn Auris en Oisans som ligger i anslutning till skidorten Alpe d'Huez. Hotellen och boendena är sorterade efter billigaste frånpris.

Vet ni redan nu när ni vill åka till Auris en Oisans kan ni söka direkt här för att se tillgängliga boenden under den perioden.

Lägenhet
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 56 EUR
Auris en oisans, vue sur le massif des ecrins erbjuder en tennisbana och ligger i Auris, 48 km från Col du Galibier. Denna lägenhet har en balkong och utsikt över bergen och erbjuder 1 sovrum, 1 vardagsrum, 1 platt-tv, 1 utrustat kök med kylskåp och diskmaskin samt 1 badrum med dusch. D...
Lägenhet
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 75 EUR
Résidence le bois gentil har utsikt över bergen och erbjuder boende med en balkong, 48 km från Col du Galibier. Denna lägenhet har en platt-tv. Köket har ett kylskåp, en ugn och en mikrovågsugn samt en kaffemaskin. Närmaste flygplats är Alpes-Isère flygplats, 108 km från résidence le bo...
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 102 EUR
Résidence Odalys Les Balcons d'Auréa erbjuder boende i Auris. Närmaste skidlift ligger 100 meter bort och erbjuder förbindelser till Alpe d'Huez. Boendet har en sittgrupp, en platt-TV med nationella och internationella kanaler, en matplats och ett fullt utrustat pentry. Sängkläder ingår...
Observera att vissa priserna är konverterade från lokal valuta och därmed skilja sig något på hotelleverantörens hemsida. Boendena ovan är sorterade i prisordning.