Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Yanqing National Alpine Ski Centre

Yanqing National Alpine Ski Centre, Kina

Om ni planerar ni för en skidsemester till Yanqing National Alpine Ski Centre i Kina så hittar här ni både information om skidsystemet i Yanqing National Alpine Ski Centre, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit.

Yanqing National Alpine Ski Centre har 9 liftar och totalt 7 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2171 meter, vilket ger en fallhöjd på 900 meter.

Närmaste skidorter till Yanqing National Alpine Ski Centre

Skidorten Nanshan Ski Resort är den närmaste skidorten, avståndet från Yanqing National Alpine Ski Centre är 69 kilometer.

Hotell & boende i Yanqing National Alpine Ski Centre

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Yanqing National Alpine Ski Centre just nu