Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Nanshan Ski Resort

Nanshan Ski Resort, Kina

Om ni planerar ni för en skidsemester till Nanshan Ski Resort i Kina så hittar här ni både information om skidsystemet i Nanshan Ski Resort, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Säsongen för skidåkning i Nanshan Ski Resort är vanligtvis från december till februari.

Här finns det 21 backar och antalet liftar är 19.

Skidorter i närheten av Nanshan Ski Resort

69 kilometer från Nanshan Ski Resort hittar ni skidorten Yanqing National Alpine Ski Centre, som är den skidort som är närmaste granne.

Hotell & boende i Nanshan Ski Resort

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Nanshan Ski Resort just nu