Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Kina

Här finner ni alla skidorter vi har information om i Kina. För varje skidort hittar ni bland annat pistfakta, väder, kartor, skidåkning och snödjup. Skidorter markerade med fet stil har vi mer detaljerade beskrivningar om. Se alla skidorter.

Största skidorterna

Flest liftar i Kina

Nanshan Ski Resort 19 liftar
Yabuli Ski Resort 17 liftar
Yanqing National Alpine Ski Centre 9 liftar
Changbaishan International Ski Center 9 liftar

Flest pister i Kina

Changbaishan International Ski Center 43 pister
Nanshan Ski Resort 21 pister
Yabuli Ski Resort 14 pister

Högsta skidorterna

Högsta fallhöjden i Kina

Yanqing National Alpine Ski Centre 900 meter
Yabuli Ski Resort 700 meter
Changbaishan International Ski Center 390 meter

Högsta pisterna i Kina

Yanqing National Alpine Ski Centre 2171 meter
Yabuli Ski Resort 1345 meter
Changbaishan International Ski Center 1210 meter