Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Changbaishan International Ski Center
Boka i Changbaishan International Ski Center

Changbaishan International Ski Center, Kina

Om ni planerar ni för en skidsemester till Changbaishan International Ski Center i Kina så hittar här ni både information om skidsystemet i Changbaishan International Ski Center, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Säsongen för skidåkning i Changbaishan International Ski Center är vanligtvis från november till april.

Här finns det 40 kilometer backar och antalet liftar är 9. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1210 meter, vilket ger en fallhöjd på 390 meter.

Hotell & boende i Changbaishan International Ski Center

Hos oss hittar ni totalt 2 hotell, lägenheter och stugor/hus i Changbaishan International Ski Center.
2 boenden
Pris/natt från: Okänt