Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Treble Cone, Nya Zeeland

Skidorten är öppen
Allt i Treble Cone
Skidorten Treble Cone ligger i Nya Zeeland och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Säsongen för skidåkning i Treble Cone är vanligtvis från slutet av juni till början av oktober.

Treble Cone är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 60 centimeter. Det är bästa förutsättningar för skidåkning i Treble Cone idag då alla backar och liftar är öppna.

Treble Cone har pister på totalt 22 kilometer, varav 4 kilometer är blåa enkla pister, 9 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 9 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 3 liftar, med en totalkapacitet på 4520 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1960 meter, vilket ger en fallhöjd på 700 meter. Den längsta pisten som finns i Treble Cone är 4.3 kilometer.

Närmaste skidorter till Treble Cone

Andra skidorter i närheten av Treble Cone är t ex Cardrona som ligger 27 kilometer bort, Coronet Peak med 35 kilometers avstånd samt The Remarkables, som ligger 47 kilometer från Treble Cone.

Relaterade länkar