Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Treble Cone
Snödjup 0 cm
Liftkort
Skidorten är stängd

Treble Cone, Nya Zeeland

Skidorten Treble Cone ligger i Nya Zeeland och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Säsongen för skidåkning i Treble Cone är vanligtvis från slutet av juni till början av oktober.

Treble Cone har pister på totalt 22 kilometer, varav 4 kilometer är blåa enkla pister, 9 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 9 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 3 liftar, med en totalkapacitet på 4520 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1960 meter, vilket ger en fallhöjd på 700 meter. Den längsta pisten som finns i Treble Cone är 4.3 kilometer.

Närmaste skidorter till Treble Cone

Andra skidorter i närheten av Treble Cone är t ex Cardrona som ligger 27 kilometer bort, Coronet Peak med 35 kilometers avstånd samt The Remarkables, som ligger 47 kilometer från Treble Cone.

Hotell & boende i Treble Cone

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Treble Cone just nu