Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Cardrona
Boka i Cardrona

Cardrona, Nya Zeeland

Skidorten Cardrona ligger i Nya Zeeland och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Säsongen för skidåkning i Cardrona är vanligtvis från slutet av juni till början av oktober.

Cardrona har pister på totalt 40 kilometer, varav 9 kilometer är blåa enkla pister, 20 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 11 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 8 liftar, med en totalkapacitet på 15638 personer/timme. Högsta pisten finns på 1894 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 634 meter. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Cardrona.

Närmaste skidorter till Cardrona

Andra skidorter i närheten av Cardrona är t ex Coronet Peak som ligger 18 kilometer bort, The Remarkables med 23 kilometers avstånd samt Treble Cone, som ligger 27 kilometer från Cardrona.

Hotell & boende i Cardrona

Hos oss hittar ni totalt 18 hotell, lägenheter och stugor/hus i Cardrona.
16 boenden
Pris/natt från: 621 kr
Ett boende
Pris/natt från: 886 kr
Ett boende
Pris/natt från: 1970 kr