Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Coronet Peak

Coronet Peak, Nya Zeeland

Skidorten Coronet Peak ligger i Nya Zeeland och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Skidsäsongen i Coronet Peak sträcker sig i regel från mitten av juni till slutet av september.

I Coronet Peak hittar ni 8 liftar med en liftkapacitet på 14200 personer/timme. Det finns 40 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 8 kilometer blåa pister, 16 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 16 kilometer svarta pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1629 meter, vilket ger en fallhöjd på 462 meter.

För er som gillar att åka i mörker så finns det även möjlighet till nattskidåkning i Coronet Peak. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Skidorter i närheten av Coronet Peak

Skidorter nära Coronet Peak är bland annat The Remarkables (15 kilometers avstånd), Cardrona (18 kilometers avstånd) och Treble Cone (35 kilometers avstånd).

Hotell & boende i Coronet Peak

Hos oss hittar ni totalt 20 hotell, lägenheter och stugor/hus i Coronet Peak.
3 boenden
Pris/natt från: 2940 kr
3 boenden
Pris/natt från: 647 kr
10 boenden
Pris/natt från: 666 kr
4 boenden
Pris/natt från: 941 kr