Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Taos, New Mexico, USA

Intresserade av en skidresa till Taos? Här finns bland annat information som pistfakta, väderförhållanden och karta. Om ni vill resa på skidsemester till Taos från Sverige är flyg det enda alternativet då Taos ligger utanför Europa.

Taos har 12 liftar och totalt 110 pister. Fallhöjden är som mest på 797 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 3602 meter. Säsongen för skidåkning i Taos är vanligtvis från november till april.

Santa Fe är närmaste skidort till Taos med ett avstånd på 94 kilometer.

Backarna och liftarna i Taos är öppna just nu snödjupet i pisterna är uppe i hela 246 centimeter som mest.

Hotell & boende i Taos

Hos oss hittar ni totalt 49 hotell, lägenheter och stugor/hus i Taos.
47 boendealternativ
Pris/natt från: 1040 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 2033 kr