Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Taos

Taos, New Mexico, USA

Skidorten Taos i USA ligger i delstaten New Mexico, och här finns mycket att upptäcka om ni vill prova på skidåkningen i Nordamerika. Skidsäsongen i Taos sträcker sig i regel från slutet av november till början av april.

Taos har pister på totalt 113 kilometer, varav 27 kilometer är blåa enkla pister, 28 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 58 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 14 liftar, med en totalkapacitet på 22500 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 3795 meter, vilket ger en fallhöjd på 990 meter. För snowboardåkare eller de mer äventyrliga skidåkarna finns här även tillgång till funpark, samt en halfpipe-anläggning.

Närmaste skidorter till Taos

Skidorten Santa Fe är den närmaste skidorten, avståndet från Taos är 94 kilometer.

Hotell & boende i Taos

Hos oss hittar ni totalt 58 hotell, lägenheter och stugor/hus i Taos.
55 boenden
Pris/natt från: 1095 kr
2 boenden
Pris/natt från: 2141 kr
Ett boende
Pris/natt från: Okänt