Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Santa Fe

Santa Fe, New Mexico, USA

Skidorten Santa Fe ligger i USA och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Skidsäsongen i Santa Fe sträcker sig i regel från slutet av november till början av april.

I Santa Fe finns totalt 7 liftar med tillgång till 69 pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 3680 meter, vilket ger en fallhöjd på 526 meter. Här finns även riktigt långa pister, den längsta pisten har en längd på hela 5 kilometer.

Skidorter i närheten av Santa Fe

Skidorten Taos är den närmaste skidorten, avståndet från Santa Fe är 94 kilometer.

Hotell & boende i Santa Fe

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Santa Fe just nu