Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

barnvänlig skidort med bad

hej,
vi ska åka upp två familjer sensäsongen med våra barn ( 3 år och 2,5 år). men vill "backa upp" med att kunna gå bada ifall vädret tryter eller benen är trötta.
jag har själv varit i Hassela som barn.
vet också att Sälen har äventyrsbad (dock får inte ena barnet bada pga för liten)

ngn som har tips på skidort med bra bad som båda barnen får komma in på? vi kan tänka oss både att bo på hotell och i stuga/lägenhet.
Copperhill Mountain Lodge i Åre hade ett väldigt skönt spa med flera pooler både inomhus och utomhus. Vet inte hur det ser ut för så små barn men där men det var en hel del barnfamiljer som bodde där när vi var där i alla fall.
Tack anton:)
Ang copperhill så var det en liten spapool, eller finns det ett poolområde som vi har missat när vi var där?

Svara/kommentera

Namn:
E-mail*:
 
Inlägg:
* E-mail är ej obligatoriskt men måste fyllas i om man vill få mail när någon svarar på inlägget (e-mail visas aldrig)