Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Skiduthyrning i Sierra Nevada

Att hyra sin skidutrustning för att slippa böket med att ta med all skrymmande utrustning själv blir mer och mer populärt, speciellt om man flyger eller åker tåg med en massa byten för att ta sig till skidorten. Om ni är intresserade av att hyra skidorna eller er snowboardutrustning i Sierra Nevada kan ni förboka allt via vår samarbetspartner Skiset. Och i bästa fall spara hela 50% på priset istället för att hyra när ni kommer fram!

Butiken ni hyr er skidutrustning från i Sierra Nevada är Luis Sanchez Sports 1.

Boka skidutrustningen online i Sierra Nevada här

...eller använd sökformuläret nedan:

Butiker med skiduthyrning i Sierra Nevada

Luis Sanchez Sports 1

Edificio Impala 3 local 2, 18196, Sierra Nevada (Granada)
Öppettider: Mån, Tis, Ons, Tor, Fre 09:00-13:30, 15:00-19:00 | Lör, Sön 09:00-14:00, 15:00-19:00
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns