Sökalternativ

Hotell & boende i Serre Chevalier

Nedan hittar ni 328 hotell, lägenheter och stugor/hus i Serre Chevalier, och trakterna runt omkring Serre Chevalier. Hotellen är sorterade efter billigaste frånpris.

Vet ni redan nu när ni vill åka till Serre Chevalier kan ni söka direkt här för att se tillgängliga boenden under den perioden.

Filtrera boende

Stjärnor:
Personer/rum:
Avstånd:
Typ av boende:
Serrecheholidays
Avstånd till skidort ca 210 meter
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 23 EUR
Serrecheholidays erbjuder lägenheter i skidorten Serre Chevalier, 100 meter från skidskolan Serre Chevalier Villeneuve. Lägenheterna ligger 100 meter från Fréjus linbana och skidbacken Case du Boeuf samt 50 meter från poolen, butiker och restauranger. Pentryt har ugn, mikrovågsugn, kyls...
Apartment Eterlous
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 34 EUR
Apartment Eterlous är en lägenhet i Champella. Lägenheten har ett fullt utrustat kök. Lägenheten har en TV. Lägenheten har även ett badrum. Val Thorens ligger 40 km från lägenheten, och till Les Deux Alpes är det 38 km. Närmaste flygplats är Courchevel flygplats, som ligger 51 km från A...
Apartment Eterlous
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 34 EUR
Apartment Eterlous är en lägenhet i Champcella. Här bor du 40 km från Val Thorens. Lägenheten har en TV. Lägenheten har även ett kök och ett badrum. Les Deux Alpes ligger 38 km från lägenheten och L'Alpe-d'Huez ligger 45 km bort. Närmaste flygplats är Courchevel flygplats, som ligger 51...
Apartment Eterlous
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 34 EUR
Apartment Eterlous är en lägenhet i Champella. Lägenheten har ett fullt utrustat kök. Lägenheten har en TV. Lägenheten har även ett badrum. Val Thorens ligger 40 km från lägenheten, och till Les Deux Alpes är det 38 km. Närmaste flygplats är Courchevel flygplats, som ligger 51 km bort.
Apartment Eterlous
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 34 EUR
Apartment Eterlous erbjuder boende i Champcella, 40 km från Val Thorens och 38 km från Les Deux Alpes. L'Alpe-d'Huez ligger 45 km bort. Lägenheten har ett kök. En TV ingår också. Sestriere ligger 23 km från Apartment Eterlous, och till Les Menuires är det 44 km.
Apartment Melezes 16
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 34 EUR
Apartment Melezes 16 ligger i Serre Chevalier och erbjuder boende med balkong. Lägenheten har ett fullt utrustat kök. Lägenheten har en TV. Sestriere ligger 38 km från lägenheten, och till Bardonecchia är det 38 km.
Apartment Eterlous
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 35 EUR
Apartment Eterlous är en lägenhet i Champcella. Här bor du 40 km från Val Thorens. Lägenheten har en TV. Boendet har ett kök. Les Deux Alpes ligger 38 km från lägenheten och L'Alpe-d'Huez ligger 45 km bort. Närmaste flygplats är Courchevel flygplats, som ligger 51 km från Apartment Eter...
GITE LES GUIBERTES
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 35 EUR
GITE LES GUIBERTES har en grillplats och en gemensam lounge i Le Monêtier-les-Bains. Boendet har en bar och ligger inom 4,1 km från skidskolan Serre Chevalier Monêtier. WiFi är gratis. Rummen på pensionatet har en garderob. I det egna badrummet finns en hårtork. Alla rum på GITE LES GUI...
Apartment Bois des coqs
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 36 EUR
Apartment Bois des coqs är en lägenhet i Champella. Här bor du 40 km från Val Thorens. Lägenheten har en TV. I badrummet finns gratis badprodukter. Les Deux Alpes ligger 37 km från lägenheten. Närmaste flygplats är Courchevel flygplats, som ligger 51 km bort.
Apartment Bois des coqs 20
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 36 EUR
Apartment Bois des coqs 20 är en lägenhet i Champella. Lägenheten har ett fullt utrustat kök. Lägenheten har en TV. Lägenheten har även ett badrum. Val Thorens ligger 40 km från lägenheten, och till Les Deux Alpes är det 37 km.
Apartment Bois des coqs
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 36 EUR
Apartment Bois des coqs är en lägenhet i Champella. Lägenheten har ett fullt utrustat kök. Lägenheten har en TV. Lägenheten har även ett badrum. Val Thorens ligger 40 km från lägenheten. Flygplatsen Courchevel ligger 51 km bort.
Apartment Studio pour 2 personnes
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 37 EUR
Apartment Studio pour 2 persones ligger i Serre Chevalier. Lägenheten har ett fullt utrustat kök. Lägenheten har en TV. Sestriere ligger 37 km från lägenheten, och till Bardonecchia är det 38 km.
Apartment Alpage
Avstånd till skidort ca 2.63 km
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 37 EUR
Apartment Alpage erbjuder boende i Champella, 40 km från Val Thorens och 38 km från Les Deux Alpes. Lägenheten har en balkong. Lägenheten har ett kök. L'Alpe-d'Huez ligger 45 km från Apartment Alpage, och till Sestriere är det 23 km.
Apartment Pic blanc
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 37 EUR
Apartment Pic blanc är en lägenhet i Champella. Lägenheten har ett fullt utrustat kök. Lägenheten har en TV. Lägenheten har även ett badrum. Val Thorens ligger 40 km från lägenheten, och till Les Deux Alpes är det 37 km. Närmaste flygplats är Courchevel flygplats, som ligger 51 km bort.
Apartment Serre d\'aigle 7
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 37 EUR
Apartment Serre d'aigle 7 ligger i Serre Chevalier och erbjuder boende med balkong. Här bor du 198 km från Val Thorens. Lägenheten har en TV. Boendet har ett kök med diskmaskin och mikrovågsugn. Les Deux Alpes ligger 57 km från lägenheten och L'Alpe-d'Huez ligger 75 km bort.
Apartment Val saint bernard
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 37 EUR
Apartment Val saint bernard ligger i Serre Chevalier i regionen Provence-Alpes-Côte d'Azur och har en balkong. Här bor du 197 km från Val Thorens. Lägenheten har en TV. Lägenheten har ett kök med mikrovågsugn. Les Deux Alpes ligger 55 km från lägenheten och L'Alpe-d'Huez ligger 73 km bort.
Maeva Sélection Serre Chevalier Chantemerle
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 38 EUR
Maeva Sélection Serre Chevalier Chantemerle ligger i skidorten Grand Serre Chevalier, bara 400 meter från skidbackarna. Här erbjuds studior med självhushåll och en balkong med utemöbler. Sängkläder och handdukar ingår. I vardagsrummet finns en TV och en matplats. I pentryt finns kokplat...
Les Melezes
Avstånd till skidort ca 2.44 km
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 38 EUR
Les Melezes erbjuder lägenheter och studior i hjärtat av skidorten Serre Chevalier, bara 900 meter från skidliften Grand d'Alpes. Boendena har egna badrum med badkar eller dusch samt pentry med ugn och kylskåp. Studiorna har självhushåll. Du hittar mataffärer inom 500 meter från boendet...
Bois des Coqs
Avstånd till skidort ca 2.34 km
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 38 EUR
Bois des Coqs ligger 1,2 km från Le Bletonet och 1,2 km från Curiter Ice Ratier 1 i Saint-Chaffrey. Här erbjuds boende med pentry. Alla lägenheter har en vardagsrumsdel och en matplats. Du kan åka skidor i närheten. Lägenheten ligger 1,2 km från Curium Ice Ratier 2 och 1,6 km från Aigui...
Appart. 2/4p pied pistes
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 39 EUR
Appart ligger i Le Bez i regionen Provence-Alpes-Côte d'Azur. 2/4p pied-pisterna har balkong och utsikt över bergen. WiFi är gratis. Lägenheten har 1 sovrum, ett vardagsrum och ett kök med matplats. En platt-TV med satellitkanaler ingår också. Sestriere ligger 40 km från lägenheten, och...
Observera att vissa priserna är konverterade från lokal valuta och därmed skilja sig något på hotelleverantörens hemsida. Boendena ovan är sorterade i prisordning.