Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Selva (Val Gardena), Italien

Fly vardagen och åk på skidsemester till Selva (Val Gardena) i Italien. Byn ligger på 1563 meters höjd över havet och här kommer du snabbt känna dig som hemma då det är en mycket gästvänlig by. Här hittar du även 175 km pister och 98 km spår för längdskidåkning. Att åka på skidresa hit är verkligen en upplevelse och du kommer garanterat att bli nöjd.

Skidområde och boende efter egen smak

Väjer du att åka på din skidsemester till Selva (Val Gardena) har du flera alternativ att välja mellan. Du kan hålla dig till att endast åka i backarna i Selva som erbjuder 175 km pister, men du kan även välja att åka i det sammankopplade skidområdet Sella Ronda, som erbjuder 500 km pister.

Vill du utöka möjligheterna på din skidresa ytterligare kan du skaffa dig tillgång till hela Dolomiti Superski-området, som är det största skidområdet i världen. Här har du tillgång till 1 220 km pister i 12 olika områden. Mer än detta går inte att önska sig! Det finns definitivt något som passar alla om du väljer att åka på din skidresa till Selva (Val Gardena).

Inte nog med att du har ett stort utbud av skidåkning, det finns även flera alternativ att välja mellan när det gäller boendet. Allt från hotell och Bed and Breakfast till värdshus, pensionat och lägenheter, det är bara att välja det som passar er bäst.

Aktiviteter utanför skidåkningen

Att åka på skidresor kan, om man vill, innebära så mycket mer än bara skidåkning. I Selva (Val Gardena) kan du till exempel förutom skidåkning sysselsätta dig med tennis, squash, bowling, biljard, åka skridskor, åka kälke eller snöskovandring eller kanske ägna dig åt afterski eller uppleva den goda lokala maten som erbjuds på byns restauranger. Alternativen är många och valet är ditt!

Ta sig hit

De närmsta flygplatserna ligger i Bolzano, Innsbruck, Verona, München och Milano. Det går även att ta sig fram med tåg, men då får du gå av i Bressanone eller Bolzano för att ta buss den sista biten till Val Gardena. Bussen avgår från stationen varje timme.

Föredrar du att åka med egen bil är det också ett bra alternativ. Du kör via Innsbruck, Brennero och Chiusa för att slutligen komma fram till Selva (Val Gardena).

Skidområden Selva (Val Gardena) är del av

Hyr skidutrustning i Selva (Val Gardena)

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Selva (Val Gardena).

Boka skidutrustningen online i Selva (Val Gardena) här

Hotell & boende i Selva (Val Gardena)

Hos oss hittar ni totalt 301 hotell, lägenheter och stugor/hus i Selva (Val Gardena).
179 boendealternativ
Pris/natt från: 672 kr
6 boendealternativ
Pris/natt från: 695 kr
73 boendealternativ
Pris/natt från: 893 kr
41 boendealternativ
Pris/natt från: 1274 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 6589 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Selva (Val Gardena)