Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Rohrmoos, Österrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Rohrmoos? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Rohrmoos och andra skidorter inom nära räckhåll.

Rohrmoos har 10 liftar och totalt 8 pister. Högsta pisten finns på 1851 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1051 meter.

Flygplatser nära Rohrmoos

Vill man flyga till Rohrmoos så ligger flygplatsen Wolfgang A Mozart, Salzburg närmast, på ett avstånd av 67 kilometer från skidorten. Det är även möjligt att flyga till flygplatserna Kärnten, Klagenfurt, som ligger 97 kilometer bort, och Thalerhof, Graz som har ett avstånd på 141 kilometer till Rohrmoos.

Skidorter i närheten av Rohrmoos

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 2 kilometer från Rohrmoos ligger Schladming. Ni hittar även skidorterna Hauser Kaibling på 9 kilometers avstånd och Filzmoos, 12 kilometer från Rohrmoos.

Hyr skidutrustning i Rohrmoos

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Rohrmoos.

Boka skidutrustningen online i Rohrmoos här

Skidskola i Rohrmoos

I Rohrmoos kan ni boka 25 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Rohrmoos här

Hotell & boende i Rohrmoos

Hos oss hittar ni totalt 591 hotell, lägenheter och stugor/hus i Rohrmoos.
503 boendealternativ
Pris/natt från: 405 kr
41 boendealternativ
Pris/natt från: 838 kr
47 boendealternativ
Pris/natt från: 866 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns