Sökalternativ

Rohrmoos, Österrike

Är ni intresserade av att åka på en skidresa till Rohrmoos? På denna sida finns väsentlig information för er skidsemester om backarna, väderprognos, vägbeskrivningar om ni planerar att bila till Rohrmoos och andra skidorter inom nära räckhåll.

Rohrmoos har 10 liftar och totalt 8 pister. Högsta pisten finns på 1851 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 1051 meter.

Vill man flyga till närheten av Rohrmoos ligger flygplatserna Wolfgang A Mozart och Kärnten närmast på 67 respektive 97 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 2 kilometer från Rohrmoos ligger Schladming.

Hyr skidutrustning i Rohrmoos

Hyr ni era skidor, pjäxor och snowboards online kan det bli ändå upp till 50% billigare istället för att hyra på plats vilket sparar er både tid och pengar jämfört med att göra det när ni kommer till Rohrmoos.

Boka skidutrustningen online i Rohrmoos här

Skidskola i Rohrmoos

I Rohrmoos kan ni boka 26 olika typer av skidlektioner, skidskolor eller skidinstruktörer. Ni hittar alternativ för alla åldrar och olika typer av kunskapsnivåer. Vi samarbetar med CheckYeti som är specialist inom onlinebokning av skidklasser och kan erbjuda i många fall gratis avbokning och i bästa fall upp till 15% billigare än orginalpriset.

Boka skidskola i Rohrmoos här

Hotell & boende i Rohrmoos

Hos oss hittar ni totalt 533 hotell, lägenheter och stugor/hus i Rohrmoos.
413 boendealternativ
Pris/natt från: 378 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1332 kr
66 boendealternativ
Pris/natt från: 713 kr
51 boendealternativ
Pris/natt från: 808 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns