Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Hotell & boende i Platak

Nedan hittar ni 4 hotell, lägenheter och stugor/hus i Platak, och trakterna runt omkring Platak. Hotellen är sorterade efter billigaste frånpris.

Vet ni redan nu när ni vill åka till Platak kan ni söka direkt här för att se tillgängliga boenden under den perioden.

Pensionat m.m.
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 30 EUR
Guest house Sara ligger i Rijeka, knappt 10 km från Trsat slott och 11 km från Kroatiska kustlandets sjöhistoriska museum. Här erbjuds boende med trädgård, gratis WiFi i alla utrymmen samt gratis gästparkering. Detta 3-stjärniga pensionat erbjuder skidförvaring och ett gemensamt kök. Pe...
Lägenhet
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 31 EUR
Apartment Frane Grobnik ligger i Drazice och har en trädgård, en grillplats och en terrass. Boendet ligger 36 km från Crikvenica, och som gäst har du tillgång till gratis WiFi och privat parkering på plats. Den luftkonditionerade lägenheten består av 1 sovrum, ett vardagsrum, ett fullt ...
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 40 EUR
Apartments Barbara ligger i Podhum, 36 km från Crikvenica. Här erbjuds en trädgård och gratis WiFi. Varje morgon serveras en kontinental frukost i lägenheten. Som gäst på Apartments Barbara har du tillgång till en grillplats. Opatija ligger 26 km från boendet och Rijeka ligger 12 km bor...
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 49 EUR
Villa Sandi har ett lugnt läge i Cavle. Här bor du knappt 10 km från centrala Rijeka vid Adriatiska havet. Villa Sandi erbjuder charmiga, luftkonditionerade rum och gratis internet i de allmänna utrymmena. Alla boenden har en platt-TV med satellitkanaler, en sittgrupp och ett badrum. Ru...
Observera att vissa priserna är konverterade från lokal valuta och därmed skilja sig något på hotelleverantörens hemsida. Boendena ovan är sorterade i prisordning.