Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Slopetrotter

Slopetrotter erbjuder prisvärda skidresor till 15 väl valda skidorter i Italien och Österrike. Det som utmärker skidorterna är för att du som skidåkare ska få mer skidåkning för pengarna. På Slopetrotter står nämligen skidåkningen i centrum där priset inte ska behöva vara avgörande.

På Slopetrotter kan du resa till Italien och Österrike under hela skidsäsongen, vilket betyder att du kan åka till Alperna under både låg- och högsäsong. Lågsäsongen bjuder på härlig skidåkning, korta liftköer och billiga priser. Om du hellre åker under högsäsongen är det bra om du är ute i god tid då sportlovsveckorna snabbt blir uppbokade. Spana in Slopetrotters skidresor hela skidsäsongen för att säkerställa din skidresa 2023/2024 här.

Slopetrotter erbjuder skidresor för alla typer av skidåkare. Så oavsett om du väljer att åka på skidresa med familjen, vännen, partnern eller med ett större gäng har Slopetrotter helt säkert en skidresa för dig!

En skidresa till Alperna ska inte behöva vara krånglig eller omständlig. När du åker med Slopetrotter kan du smidigt ta dig till Alperna med flyg från Arlanda, Kastrup och Landvetter (transfer från flygplatsen till skidorten är inkluderad). Utöver att flyga finns även möjligheten att åka tåg, buss eller med egen transport.

Låter det som Slopetrotter har en skidresa för dig? Spana hemsidan för mer information.