Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Slopetrotter

Slopetrotter erbjuder prisvärda skidresor till 15 väl valda skidorter i Italien och Österrike. Det som utmärker skidorterna är för att du som skidåkare ska få mer skidåkning för pengarna. På Slopetrotter står nämligen skidåkningen i centrum där priset inte ska behöva vara avgörande.

På Slopetrotter kan du resa till Italien och Österrike under hela skidsäsongen, vilket betyder att du kan åka till Alperna under både låg- och högsäsong. Lågsäsongen bjuder på härlig skidåkning, korta liftköer och billiga priser. Om du hellre åker under högsäsongen är det bra om du är ute i god tid då sportlovsveckorna snabbt blir uppbokade. Spana in Slopetrotters skidresor hela skidsäsongen för att säkerställa din skidresa 2023/2024 här.

Slopetrotter erbjuder skidresor för alla typer av skidåkare. Så oavsett om du väljer att åka på skidresa med familjen, vännen, partnern eller med ett större gäng har Slopetrotter helt säkert en skidresa för dig!

En skidresa till Alperna ska inte behöva vara krånglig eller omständlig. När du åker med Slopetrotter kan du smidigt ta dig till Alperna med flyg från Arlanda, Kastrup och Landvetter (transfer från flygplatsen till skidorten är inkluderad). Utöver att flyga finns även möjligheten att åka tåg, buss eller med egen transport.

Låter det som Slopetrotter har en skidresa för dig? Spana hemsidan för mer information.