Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Fakta/pistfakta Passo Tonale

Europa
Kontinent
Italien
Land
Fram till början av maj
Säsong
1121 meter
Höjd över havet
3000 meter
Högsta nedfart
1879 meter
Högsta fallhöjd
7 km
Längsta pist
30
Liftar
55225 personer/timme
Liftkapacitet
100 km
Kilometer pister
24 km
Blå pister
60 km
Röda pister
16 km
Svarta pister
Ja
Nattskidåkning
Ja
Funpark
43 km
Längskidåkningsspår
Observera att fakta ovan inte enbart gäller för Passo Tonale utan hela skidområdet Ponte di Legno/Tonale/Presena Glacier/Temù (Pontedilegno-Tonale), som Passo Tonale är en del av.

Vi arrangerar skidresor till Passo Tonale

Nortlander
Slopetrotter
SKILINK
Active Ski Travel
Sunweb
Slopestar
SnowTrex