Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Flera topptursresor med Active Ski i vinter

Active Ski släpper idag sina biljetter för sina nya topptursarrangemang under säsongen som går under namnet "Pure-konceptet", vilket innefattar dagsturer med bergsguider, utställare, föreläsare och All Inclusive i en och samma resa. Pure-konceptet är ett fyra dagars arrangemang och först ut är Andermatt 22-26 januari, sedan följer Island sista helgen i mars, Abisko 10-13 april och sist ut är Lyngen i Norge i midnattsljus 7-11 maj.

Boka Active Skis Pure-koncept resor här