Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

1000:- rabatt på skidresor hos Ving!

Med undantag för sportlovsveckorna så kan man få 1000 kronors rabatt när man bokar sin skidresa genom Ving till skidorterna Val Thorens, Avoriaz, Zermatt, Tignes och Les Menuires och detta gäller för hela vintern! Även övriga skidorter i Vings utbud kan man få 1000 kronors rabatt på men detta gäller endast för resa under januari.

Ving säljer tyvärr inte skidresor längre...