Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Vägbeskrivning till Mürren

Här kan ni få hjälp med köranvisningar och vägbeskrivningar om ni vill bila från er hemstad till Mürren, välj bara stad nedanför och klicka på "Visa köranvisningar".

Populära vägbeskrivningar till Mürren

Nedan har ni några av de populäraste vägbeskrivningarna till Mürren, och ni ser här också körsträckan och den ungefärliga körtiden. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Stockholm - Mürren 1 946 km, 20 timmar 21 min
Göteborg - Mürren 1 604 km, 16 timmar 2 min
Malmö - Mürren 1 332 km, 13 timmar 37 min
Helsingborg - Mürren 1 397 km, 14 timmar 43 min
Borås - Mürren 1 618 km, 16 timmar 26 min
Karlstad - Mürren 1 850 km, 19 timmar 2 min

Vägbeskrivning flygplatser till Mürren

Hitta rätt till Mürren från flygplatsen. Nedan ser ni den totala körsträckan samt den ungefärliga tiden det tar att köra till Mürren. Klicka på sträckan för att få den kompletta vägbeskrivningen.

Sträcka Kördistans och körtid
Geneva International Airport - Mürren 241 km, 2 timmar 47 min
Zürich International Airport - Mürren 150 km, 2 timmar 0 min
Malpensa - Mürren 283 km, 3 timmar 33 min
Lugano Airport - Mürren 234 km, 3 timmar 1 min

Vi arrangerar skidresor till Mürren