Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Mount Etna Nicolosi
Boka i Mount Etna Nicolosi

Mount Etna Nicolosi, Italien

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Mount Etna Nicolosi, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Mount Etna Nicolosi ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil. Bästa tiden för att åka skidor i Mount Etna Nicolosi är december till mars.

Mount Etna Nicolosi har 3 liftar och totalt 2 pister.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 10 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Skidorter i närheten av Mount Etna Nicolosi

27 kilometer från Mount Etna Nicolosi hittar ni skidorten Mount Etna Linguaglossa, som är den skidort som är närmaste granne.

Hotell & boende i Mount Etna Nicolosi

Hos oss hittar ni totalt 94 hotell, lägenheter och stugor/hus i Mount Etna Nicolosi.
92 boenden
Pris/natt från: 334 kr
Ett boende
Pris/natt från: 514 kr
Ett boende
Pris/natt från: Okänt