Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Montchavin-Les Coches, Frankrike

Planerar ni för en skidsemester i Montchavin-Les Coches? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Montchavin-Les Coches har 20 liftar och totalt 40 pister. Fallhöjden är som mest på 2000 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 3250 meter.

Om man tröttnar på backarna i Montchavin-Les Coches eller vill variera sig med andra aktiviteter kan man alltid testa längdskidåkningen på de 25 kilometer preparerade spåren eller kanske testa någon av de 5 restaurangerna som finns att tillgå.

Vill man flyga till närheten av Montchavin-Les Coches ligger flygplatserna Aix Les Bains och Torino International Airport närmast på 67 respektive 82 kilometers avstånd. Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 2 kilometer från Montchavin-Les Coches ligger Peisey-Vallandry.

Skidområden Montchavin-Les Coches är del av

Montchavin-Les Coches ingår i skidområdet Paradiski tillsammans med 3 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Montchavin-Les Coches

Via Skiset kan ni hyra online allt för backen, oavsett om ni planerar att åka skidor eller snowboard. Dessutom kan det bli ni upp till 50% billigare jämfört med ordinarie pris.

Boka skidutrustningen online i Montchavin-Les Coches här

Skidskola i Montchavin-Les Coches

Om ni är ute efter att boka skidskola i Montchavin-Les Coches kan vi genom CheckYeti erbjuda 9 olika typer av lektioner för både skidåkning och snowboard för alla åldrar och nivåer. Många av lektionerna kan avbokas gratis och ni kan få ända upp till 15% rabatt jämfört med att boka på plats.

Boka skidskola i Montchavin-Les Coches här

Hotell & boende i Montchavin-Les Coches

Hos oss hittar ni totalt 637 hotell, lägenheter och stugor/hus i Montchavin-Les Coches.
501 boendealternativ
Pris/natt från: 641 kr
63 boendealternativ
Pris/natt från: 952 kr
27 boendealternativ
Pris/natt från: 803 kr
19 boendealternativ
Pris/natt från: 557 kr
25 boendealternativ
Pris/natt från: 568 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1854 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Montchavin-Les Coches