Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i Leitariegos

Leitariegos, Spanien

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av Leitariegos, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. Leitariegos ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

Leitariegos har 8 liftar och totalt 8 kilometer pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1800 meter, vilket ger en fallhöjd på 287 meter.

Skidorter i närheten av Leitariegos

Skidorten San Isidro är den närmaste skidorten, avståndet från Leitariegos är 85 kilometer.

Hyr skidutrustning i Leitariegos

Vill ni slippa släpa ner skidutrustningen eller snowboarden hela vägen till Leitariegos? I samarbete med Skiset kan vi nu erbjuda er upp till 50% rabatt på priset om ni bokar online jämfört med om ni hyr när ni kommer till Leitariegos.

Boka skidutrustningen online i Leitariegos här

Hotell & boende i Leitariegos

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Leitariegos just nu
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns