Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

San Isidro, Spanien

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av San Isidro, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. San Isidro ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil.

I San Isidro finns totalt 12 liftar med tillgång till 23 pister. Högsta pisten finns på 2060 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 400 meter. Skidsäsongen i San Isidro sträcker sig i regel från december till april.

Om man tröttnar på backarna i San Isidro eller vill variera sig med andra aktiviteter kan man alltid testa längdskidåkningen på de 5 kilometer preparerade spåren eller kanske testa någon av de 3 restaurangerna som finns att tillgå.

Alto Campoo är närmaste skidort till San Isidro med ett avstånd på 82 kilometer.

Hotell & boende i San Isidro

Hos oss hittar ni totalt 11 hotell, lägenheter och stugor/hus i San Isidro.
8 boendealternativ
Pris/natt från: 651 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
2 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt