Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Boka i San Isidro

San Isidro, Spanien

Här finns information som kan vara nyttig för er skidsemester om flygplatser i närheten av San Isidro, vägbeskrivningar hit om om vill bila och dessutom väderprogneser, fakta om liftar och pister och mycket mera. San Isidro ligger i Europa och är därmed tillängligt både med flyg och bil. Skidsäsongen i San Isidro sträcker sig i regel från december till april.

Här finns det 23 backar och antalet liftar är 12. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2060 meter, vilket ger en fallhöjd på 400 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 5 kilometer spår för längskidåkning.

Skidorter i närheten av San Isidro

Skidorten Alto Campoo är den närmaste skidorten, avståndet från San Isidro är 82 kilometer.

Hotell & boende i San Isidro

Hos oss hittar ni totalt 10 hotell, lägenheter och stugor/hus i San Isidro.
6 boenden
Pris/natt från: 1746 kr
Ett boende
Pris/natt från: Okänt
Ett boende
Pris/natt från: Okänt
2 boenden
Pris/natt från: Okänt