Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Hotell & boende i St. Lorenzen

Här hittar ni 3 hotell, lägenheter och stugor/hus i byn St. Lorenzen som ligger i anslutning till skidorten Kronplatz. Hotellen och boendena är sorterade efter billigaste frånpris.

Vet ni redan nu när ni vill åka till St. Lorenzen kan ni söka direkt här för att se tillgängliga boenden under den perioden.

100 meter till centrum 2 olika rum för 1-2 personer
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 50 EUR
Gasthof Sonne ligger i centrala San Lorenzo di Sebato, 3 km från Brunico. Här erbjuds en ā la carte-restaurang och rum i alpin stil med eget badrum. Wi-Fi är gratis i hela byggnaden. Rummen på Sonne Gasthof har trämöbler, skrivbord och heltäckningsmattor. Vissa rum har balkong. Till fru...
Lägenhet
320 meter till centrum 10 olika rum för 2-6 personer
(frånpris per natt)
LOKAL VALUTA 172 EUR
Apartments Ansitz Wildberg ligger i San Lorenzo di Sebato och har en trädgård, en säsongsöppen utomhuspool och en terrass i en 1200-talsbyggnad. Bruneck ligger 3 km bort. WiFi är gratis i alla utrymmen. Boendet har en platt-TV med satellitkanaler. Vissa har en terrass och/eller balkong ...
100 meter till centrum 4 olika rum för 2-4 personer
Gasthof Traube ligger i hjärtat av San Lorenzo di Sebato och har en restaurang som serverar italienska rätter och lokala specialiteter. Hotellet ligger 200 meter från en busshållplats med förbindelser till Plan de Corones skidbackar. På Gasthof Traube kan du välja mellan rum och lägenhe...
Observera att vissa priserna är konverterade från lokal valuta och därmed skilja sig något på hotelleverantörens hemsida. Boendena ovan är sorterade i prisordning.