Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Craigieburn Valley

Craigieburn Valley, Nya Zeeland

Om ni planerar ni för en skidsemester till Craigieburn Valley i Nya Zeeland så hittar här ni både information om skidsystemet i Craigieburn Valley, såväl som allt ni behöver boka för en skidresa hit. Skidsäsongen i Craigieburn Valley sträcker sig i regel från juni/juli till oktober.

Här finns det 25 backar och antalet liftar är 3. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 1811 meter, vilket ger en fallhöjd på 500 meter.

Närmaste skidorter till Craigieburn Valley

Inte långt från Craigieburn Valley ligger skidorten Broken River, avståndet är endast 2 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är Temple Basin (25 kilometer) och Mount Hutt (48 kilometer).

Hotell & boende i Craigieburn Valley

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Craigieburn Valley just nu