Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Craigieburn Valley, Nya Zeeland

Söker ni information om skidortern Craigieburn Valley? Nedanför finns information om pister, liftar, fallhöjd, väder, kartor och mycket annat som kan vara intressant för er skidresa.

Craigieburn Valley har 3 liftar och totalt 25 pister. Fallhöjden är som mest på 500 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 1811 meter. Säsongen för skidåkning i Craigieburn Valley är vanligtvis från juni/juli till oktober.

Några välriktade stenkast från Craigieburn Valley ligger Broken River, avståndet är endast 2 kilometer.

Hotell & boende i Craigieburn Valley

Hos oss hittar ni totalt 3 hotell, lägenheter och stugor/hus i Craigieburn Valley.
2 boendealternativ
Pris/natt från: 786 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: 1310 kr