Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Mount Hutt, Nya Zeeland

Skidorten är öppen
Allt i Mount Hutt
Funderar ni på att testa skidåkningen i Mount Hutt? Även om resvägen till Mount Hutt är lång kan resan mycket väl vara värd besväret. Här nedanför hittar ni användbar information för er resa, bland annat väderinformation, relevant pistfakta och vilka andra skidorter som ligger närmast Mount Hutt. Bästa tiden för att åka skidor i Mount Hutt är mitten av juni till mitten av oktober.

Mount Hutt är öppen för skidåkning just nu och backarna har för tillfället ett rapporterat snödjup på 73 centimeter. 100% av liftarna är igång idag, och 80% av backarna är öppna för allmänheten att åka skidor och snowboard i.

Mount Hutt har pister på totalt 40 kilometer, varav 10 kilometer är blåa enkla pister, 20 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 10 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 5 liftar, med en totalkapacitet på 9900 personer/timme. Högsta pisten finns på 2086 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 648 meter. Här finns även andra skid- och snowboard aktiviteter förutom pisterna, för de mer vågade (och kanske mer erfarna) åkarna finns här båda funpark och halfpipe-anläggning.

Närmaste skidorter till Mount Hutt

Broken River är närmaste skidort till Mount Hutt med ett avstånd på 46 kilometer. Andra skidorter nära är Craigieburn Valley, 48 kilometers avstånd, och 69 kilometer från Mount Hutt ligger Temple Basin.