Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Corvara, Italien

Planerar ni för en skidsemester i Corvara? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Här finns det 84 backar och antalet liftar är 56. Fallhöjden är som mest på 1210 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2780 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Corvara är december till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 40 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste flygplats är Kranebitten som ligger 88 kilometer från Corvara. Några välriktade stenkast från Corvara ligger Alta Badia, avståndet är endast 4 kilometer.

Skidområden Corvara är del av

Corvara ingår i skidområdet Sella Ronda tillsammans med 3 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Corvara

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Corvara. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Corvara här

Skidskola i Corvara

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 1 olika klasser och instruktörer i Corvara som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Corvara här

Hotell & boende i Corvara

Hos oss hittar ni totalt 146 hotell, lägenheter och stugor/hus i Corvara.
77 boendealternativ
Pris/natt från: 602 kr
8 boendealternativ
Pris/natt från: 1010 kr
43 boendealternativ
Pris/natt från: 886 kr
16 boendealternativ
Pris/natt från: 1506 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 3791 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns