Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Corvara, Italien

Skidorten Corvara ligger i Italien och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Skidsäsongen i Corvara sträcker sig i regel från december till april.

Corvara har 56 liftar och totalt 84 pister. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2780 meter, vilket ger en fallhöjd på 1210 meter.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 40 kilometer spår för längskidåkning.

Flyg till Corvara

Snabbaste sättet att ta sig till Corvara är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Bolzano Airport ligger endast 43 kilometer från Corvara, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort. Andra alternativa flygplatser som är möjliga att flyga till är Kranebitten, Innsbruck (88 kilometers avstånd), samt Treviso Airport (103 kilometer från skidorten).

Närmaste skidorter till Corvara

Inte långt från Corvara ligger skidorten Alta Badia, avståndet är endast 4 kilometer. Andra skidorter som ligger nära är San Cassiano (5 kilometer) och Arabba (6 kilometer).

Hyr skidutrustning i Corvara

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Corvara. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats.

Boka skidutrustningen online i Corvara här

Skidskola i Corvara

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 1 olika klasser och instruktörer i Corvara som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Corvara här

Hotell & boende i Corvara

Hos oss hittar ni totalt 236 hotell, lägenheter och stugor/hus i Corvara.
139 boendealternativ
Pris/natt från: 585 kr
13 boendealternativ
Pris/natt från: 981 kr
58 boendealternativ
Pris/natt från: 854 kr
23 boendealternativ
Pris/natt från: 1461 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 3679 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns