Sökalternativ

Corvara, Italien

Planerar ni för en skidsemester i Corvara? Här hittar ni information för er skidresa som pistfakta, väderprognoser och information om närliggande skidorter.

Här finns det 84 backar och antalet liftar är 56. Fallhöjden är som mest på 1210 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2780 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Corvara är december till april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 40 kilometer spår för längskidåkning.

Närmaste flygplats är Kranebitten som ligger 88 kilometer från Corvara. Några välriktade stenkast från Corvara ligger Alta Badia, avståndet är endast 4 kilometer.

Skidområden Corvara är del av

Corvara ingår i skidområdet Sella Ronda tillsammans med 3 andra skidorter.

Hyr skidutrustning i Corvara

I samarbete med Skiset så erbjuder vi bokning av skidutrustning i Corvara. Bokar ni online via Skiset kan ni spara upp till 50% jämfört med om ni hyr på plats, dessutom sparar ni 5% extra om ni bokar via oss istället för direkt hos Skiset.

Boka skidutrustningen online i Corvara här

Skidskola i Corvara

Vill ni förbättra er skidåkning eller helt enkelt lära er åka alpina skidor eller snowboard? Genom vår samarbetspartner CheckYeti hittar ni 3 olika klasser och instruktörer i Corvara som kan hjälpa er med detta, dessutom med möjlighet till upp till 15% avdrag på normala priset. Många av klasserna har dessutom gratis avbokning.

Boka skidskola i Corvara här

Hotell & boende i Corvara

Hos oss hittar ni totalt 206 hotell, lägenheter och stugor/hus i Corvara.
96 boendealternativ
Pris/natt från: 546 kr
1 boendealternativ
Pris/natt från: Okänt
14 boendealternativ
Pris/natt från: 916 kr
62 boendealternativ
Pris/natt från: 804 kr
28 boendealternativ
Pris/natt från: 1365 kr
5 boendealternativ
Pris/natt från: 3437 kr
Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns

Vi arrangerar skidresor till Corvara