Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Bogus Basin, Idaho, USA

Funderar ni på att testa skidåkningen i Bogus Basin? Även om resvägen till Bogus Basin är lång kan resan mycket väl vara värd besväret. Här nedanför hittar ni användbar information för er resa, bland annat väderinformation, relevant pistfakta och vilka andra skidorter som ligger närmast Bogus Basin.

Här finns det 67 backar och antalet liftar är 8. Fallhöjden är som mest på 549 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2311 meter. Bästa tiden för att åka skidor i Bogus Basin är slutet av november till mitten av april.

Finns det familjemedlemmer eller andra som är med på skidresan som inte är intresserade av att åka snowboard eller skidor i backarna kan man istället ägna sig åt längdskidåkning då det finns 37 kilometer spår för längskidåkning.

Flyger man till Boise Airport kommer man riktigt nära Bogus Basin, endast 24 kilometer från flygplatsen, och därmed blir tiden kort och kostnaden låg för att ta sig till Bogus Basin. Sun Valley är närmaste skidort till Bogus Basin med ett avstånd på 140 kilometer.

Hotell & boende i Bogus Basin

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Bogus Basin just nu