Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Bogus Basin

Bogus Basin, Idaho, USA

I staten Idaho i USA finns skidorten Bogus Basin som är ett utmärkt alternativ om ni planerat att åka på skidsemester till Nordamerika. Bästa tiden för att åka skidor i Bogus Basin är slutet av november till mitten av april.

I Bogus Basin finns totalt 8 liftar med tillgång till 67 pister. Högsta pisten finns på 2311 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 549 meter. Den längsta pisten som finns i Bogus Basin är 2.4 kilometer.

För er som inte är intresserade av skidåkningen utför finns det även 37 kilometer längdskidåkningsspår att tillgå.

Flyg till Bogus Basin

Snabbaste sättet att ta sig till Bogus Basin är normalt sett med flyg, om man nu inte bor alldeles i närheten. Flygplatsen Boise Airport ligger endast 24 kilometer från Bogus Basin, vilket är en fördel då transferalternativen är många och restiden blir kort.

Närmaste skidorter till Bogus Basin

140 kilometer från Bogus Basin hittar ni skidorten Sun Valley, som är den skidort som är närmaste granne.

Hotell & boende i Bogus Basin

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Bogus Basin just nu