Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Sun Valley, Idaho, USA

Intresserade av en skidresa till Sun Valley? Här finns bland annat information som pistfakta, väderförhållanden och karta. Om ni vill resa på skidsemester till Sun Valley från Sverige är flyg det enda alternativet då Sun Valley ligger utanför Europa.

Här finns det 80 backar och antalet liftar är 18. Fallhöjden är som mest på 1040 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2790 meter.

Om man tröttnar på backarna i Sun Valley eller vill variera sig med andra aktiviteter kan man alltid testa längdskidåkningen på de 40 kilometer preparerade spåren eller kanske testa någon av de 7 restaurangerna som finns att tillgå.

Bogus Basin är närmaste skidort till Sun Valley med ett avstånd på 140 kilometer.

Hotell & boende i Sun Valley

Hos oss hittar ni totalt 165 hotell, lägenheter och stugor/hus i Sun Valley.
159 boendealternativ
Pris/natt från: 676 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 1306 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 2879 kr