Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

FAQ - vanliga frågor om Alta Badia

Här finner ni några av de vanligaste frågorna, och svar på dessa, som folk brukar ha om Alta Badia när det gäller till resan dit, skidåkningen, saker att göra, boende etc.

Kan jag hitta restauranger och nattliv i Alta Badia?

Alta Badia har en kulinarisk scen med många restauranger som serverar traditionella ladinska och italienska rätter. Det finns också några barer och lounger för kvällsunderhållning. Alta Badia har ett mer avslappnat nattliv jämfört med större skidorter, med mysiga barer och lounger där du kan njuta av en drink och umgås.

Vilka sevärdheter finns i närheten av Alta Badia?

Närliggande sevärdheter i Alta Badia inkluderar det fantastiska Gardena-passet, den charmiga byn Corvara och den berömda Tre Cime di Lavaredo, en grupp distinkta toppar i Dolomiterna.

Är Alta Badia bra för vandring?

Ja, Alta Badia erbjuder ett nätverk av pittoreska vandringsleder. Naturparken Puez-Odle har fantastiska rutter som Vallunga Valley Trail, som tar dig genom frodiga ängar och förbi vattenfall. Ett annat alternativ är Armentara Meadows Trail, känd för sina vilda blommor och utsikt över Sasso Croce-massivet.

Är Alta Badia en lämplig destination för längdskidåkning?

Ja, längdskidåkningsentusiaster kan njuta av välpreparerade spår i Alta Badia. Armentarola Cross Country Ski Center erbjuder natursköna spår, och den Passo Valparola-rutten ger utmanande terräng på hög höjd.

Är Alta Badia lämplig för nybörjare inom skid- eller snowboardåkning?

Ja, Alta Badia erbjuder ett utbud av backar som lämpar sig för nybörjare, och det finns skidskolor som ger skidlektioner för de som är nybörjare inom skidåkning eller snowboard.

Vad kostar ett liftkort i Alta Badia?

Ett lifkort i Alta Badia för en dags skidåkning är 74 EUR (830 kr) för en vuxen, medans för ungdomar och barn är priset 52 EUR (583 kr). Observera att detta är priset för en dag under högsäsong, utan eventuella rabatter.

Vilka ställen är bäst att hyra skid- och snowboardutrustning i Alta Badia?

Alta Badia har 2 ställen som hyr ut skidor: Alta Badia Skirental och Alta Badia Skirental. Läs mer om butikerna och boka er skidutrustning online här.

Andra sökalternativ:
Skidreseagenten
Om du är flexibel med datumen och kanske vill lägga till andra skidorter
Lågpriskalendern
Se enkelt i en kalender vilka dagar de billigaste resorna finns