Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Whakapapa (Mount Ruapehu)
Boka i Whakapapa (Mount Ruapehu)

Whakapapa (Mount Ruapehu), Nya Zeeland

Skidorten Whakapapa (Mount Ruapehu) ligger i Nya Zeeland och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Säsongen för skidåkning i Whakapapa (Mount Ruapehu) är vanligtvis från mitten av juni till slutet av oktober.

I Whakapapa (Mount Ruapehu) hittar ni 12 liftar med en liftkapacitet på 20405 personer/timme. Det finns 44 kilometer preparerade pister totalt, fördelat på 5 kilometer blåa pister, 27 kilometer röda pister och för de mer erfarna skidåkarna, 12 kilometer svarta pister. Högsta pisten finns på 2300 meters höjd och den högsta fallhöjden är på 720 meter.

Skidorter i närheten av Whakapapa (Mount Ruapehu)

Alldeles runt hörnet, med bara ett avstånd på 8 kilometer från Whakapapa (Mount Ruapehu) ligger Turoa (Mount Ruapehu).

Hotell & boende i Whakapapa (Mount Ruapehu)

Hos oss hittar ni totalt 1 hotell, lägenheter och stugor/hus i Whakapapa (Mount Ruapehu).
1 boendealternativ
Pris/natt från: 326 kr