Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Turoa (Mount Ruapehu)

Turoa (Mount Ruapehu), Nya Zeeland

Skidorten Turoa (Mount Ruapehu) ligger i Nya Zeeland och om ni är intresserade av att åka hit hittar ni informationen ni söker här. Säsongen för skidåkning i Turoa (Mount Ruapehu) är vanligtvis från mitten av juni till slutet av oktober.

Turoa (Mount Ruapehu) har pister på totalt 30 kilometer, varav 5 kilometer är blåa enkla pister, 15 kilometer röda och lite mer utmanande backar, samt 10 kilometer svarta och mer svåråkta pister. Här finns 8 liftar, med en totalkapacitet på 12340 personer/timme. Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2322 meter, vilket ger en fallhöjd på 722 meter. Andra alternativ till att åka skidor eller snowboard i pisterna är att prova på funpark och halfpipe faciliteterna i Turoa (Mount Ruapehu).

Närmaste skidorter till Turoa (Mount Ruapehu)

Inte långt från Turoa (Mount Ruapehu) ligger skidorten Whakapapa (Mount Ruapehu), avståndet är endast 8 kilometer.

Hotell & boende i Turoa (Mount Ruapehu)

Tyvärr har vi inga hotell , lägenheter och stugor/hus i Turoa (Mount Ruapehu) just nu