Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Les Boisses

Les Boisses - by i anslutning till Tignes

Les Boisses ligger nära skidorten Tignes i Frankrike. Många väljer att åka på skidsemester hit just på grund av närheten till Tignes vilket gör att man får samma fina skidåkning som när man bor i Tignes, men Les Boisses betraktas ofta som ett mer relaxat ställe att bo på.

Eftersom Tignes är en del av skidområdet L'espace Killy så har man naturligtvis även tillgång till hela området när man bokar sitt boende i Les Boisses.

Hyr skidutrustning i Les Boisses

I Les Boisses hittar ni 5 butiker att boka er skid- eller snowboardutrustning hos. Genom att förboka er utrustning online kan ni spara upp till 50% jämfört med att boka på plats och därmed även försäkra er om att er föredragna utrustning finns tillgänglig.

Boka skidutrustningen online i Les Boisses här

Hitta boende i Les Boisses

Just nu hittar nu 11 boenden i Les Boisses genom oss, fördelat på olika stjärnor enligt nedan.

7 boenden
Pris/natt från: 3349 kr
Ett boende
Pris/natt från: Okänt
2 boenden
Pris/natt från: Okänt
Ett boende
Pris/natt från: 2434 kr