Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.
Pontresina

Pontresina - by i anslutning till St. Moritz

Byn Pontresina ligger i närheten av skidorten St. Moritz i Schweiz. Många väljer att bo här då det är lite lugnare men också på gruund av att man kan hitta boende som är lite lägre i pris. Härifrån har man fortfarande tillgång till alla skidfaciliteter i St. Moritz.

Hyr skidutrustning i Pontresina

Om ni bokar er skidutrustning på nätet inför er resa till Pontresina kan ni spara upp till 50% av kostnaden istället för att hyra på plats i byn. På detta sätt sparar ni även tid då utrustningen är redo när ni kommer fram.

Boka skidutrustningen online i Pontresina här

Hitta boende i Pontresina

Just nu hittar nu 50 boenden i Pontresina genom oss, fördelat på olika stjärnor enligt nedan.

36 boenden
Pris/natt från: 884 kr
Ett boende
Pris/natt från: 1002 kr
6 boenden
Pris/natt från: 1331 kr
6 boenden
Pris/natt från: 1532 kr
Ett boende
Pris/natt från: Okänt