Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Squaw Valley, Kalifornien, USA

Intresserade av en skidresa till Squaw Valley? Här finns bland annat information som pistfakta, väderförhållanden och karta. Om ni vill resa på skidsemester till Squaw Valley från Sverige är flyg det enda alternativet då Squaw Valley ligger utanför Europa.

Här finns det 100 backar och antalet liftar är 42. Fallhöjden är som mest på 869 meter och det högsta punkten man kan komma med liften ligger på 2758 meter. Längsta pisten har en längd på hela 9 kilometer. Bästa tiden för att åka skidor i Squaw Valley är november till april.

Utöver skidåkningen utför finns det i Squaw Valley 18 kilometer längskidåkningsspår och 30 restauranger att testa på.

Northstar At Tahoe är närmaste skidort till Squaw Valley med ett avstånd på 14 kilometer.

Backarna och liftarna i Squaw Valley är öppna just nu snödjupet i pisterna är uppe i hela 408 centimeter som mest.

Hotell & boende i Squaw Valley

Hos oss hittar ni totalt 43 hotell, lägenheter och stugor/hus i Squaw Valley.
38 boendealternativ
Pris/natt från: 842 kr
2 boendealternativ
Pris/natt från: 1401 kr
3 boendealternativ
Pris/natt från: 1762 kr