Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Var åka?

Hej! Vi ska åka till fjällen under påskveckan. Några barn och några avancerade skidåkare. Ngn som har tips på var det är mest sannolikt snö? Har varit i Sälen men är lite trötta på det och Åre är lite långt att köra (fr Sthlm). Ngn som har något tips?
i hope someday i can go there, maybe when the pandemic ends 라이브바카라
Vi har alltid åkt med Resdax till Hemsedal. Det tycker vi har varit hur gött som helst att bara kasta sig på bussen och åka med. Vet inte om ni har något liknande i Stockholm som kör dit. Men pröva Hemsedal, för det är verkligen en upplevelse om man tröttnat på Sälen.
Compare transfer prices with one request

Find ski transfers or holiday taxis best deals all year around. Low cost transfers around the world. Cheapest transfers, affordable prices for everyone.

Svara/kommentera

Namn:
E-mail*:
 
Inlägg:
* E-mail är ej obligatoriskt men måste fyllas i om man vill få mail när någon svarar på inlägget (e-mail visas aldrig)