Sökalternativ

Vilket sökalternativ passar mig?

Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.

Livigno

Hej!
Jag undrar om någon varit i Livigno och kan ge en snabb utvärdering? Skidåkningen? After-ski och uteliv? Finns det bra längdskidåkning?

Tips på bra lägenhet att hyra?

Tack på förhand!
Livigno är en gammal favorit! Det mesta är bra i Livigno även om jag haft bättre afterski i Österrike (inte dåligt i Livgno dock!).

När jag var där för ett par år sen bodde jag på Bellavista, de har en bra restuarang där också.

Inte åkt någon längdskidåkning där men övertygad om att det finns en del spår i krokarna, brukar det alltid finnas.

Svara/kommentera

Namn:
E-mail*:
 
Inlägg:
* E-mail är ej obligatoriskt men måste fyllas i om man vill få mail när någon svarar på inlägget (e-mail visas aldrig)