Vilket sökalternativ passar mig?

Skidresor
skidresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra skidresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Lågpriskalendern
Skidresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för skidresor för en snabb överblick när de billigaste skidresorna finns tillgängliga.
Sök flyg & hotell
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och skidresor i en och samma sökning.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

Livigno

Hej!
Jag undrar om någon varit i Livigno och kan ge en snabb utvärdering? Skidåkningen? After-ski och uteliv? Finns det bra längdskidåkning?

Tips på bra lägenhet att hyra?

Tack på förhand!
Livigno är en gammal favorit! Det mesta är bra i Livigno även om jag haft bättre afterski i Österrike (inte dåligt i Livgno dock!).

När jag var där för ett par år sen bodde jag på Bellavista, de har en bra restuarang där också.

Inte åkt någon längdskidåkning där men övertygad om att det finns en del spår i krokarna, brukar det alltid finnas.

Svara/kommentera

Namn:
E-mail*:
 
Inlägg:
* E-mail är ej obligatoriskt men måste fyllas i om man vill få mail när någon svarar på inlägget (e-mail visas aldrig)