Vilket sökalternativ passar mig?

Sök skidresa
Skidort och datum är bestämt (ungefär i alla fall), och ni vill ha alla alternativ. Använd i så fall vår skidresesök. Ni får alla tillgängliga boende, flyg och paketresor i en och samma sökning.
Paketresor
Paketresa är det som gäller och ni vet ungefär var och när ni vill åka. Bland våra paketresor kan ni filtrera och välja resor från alla Sveriges största skidresearrangörer.
Skidreseagenten
Ni är väldigt flexibla både vad gäller skidort och datum, ni vill bara hitta en så bra och prisvärd skidresa som möjligt. Skidreseagenten låter er välja upp till 5 skidorter och några olika datum och gör 100-tals sökningar åt er.
Lågpriskalendern
Paketresa ska det vara, datum och skidort är flexibelt, ni vill bara hitta en så bra deal som möjligt. Använd vår lågpriskalender för paketresor för en snabb överblick när de billigaste paketresorna finns tillgängliga.
Fler alternativ
Har ni bokat er skidresa? Då bör ni även fundera om ni behöver något av detta:Ni kan även se alla våra bokningsalternativ här.

kan man haka på till Alagna

vi är två killar i 25-årsåldern som funderar på att åka ner till Alagna vecka 10. har någon plats för oss i bilen? vi delar självklart på soppan och de andra kostnaderna. vi kan stanna en eller två veckor, men vi kan ju även tänka oss att bara åka en väg
Hej, vi ska åka ner 14 Februari och stanna två veckor så om ni har lust att hänga på då så har vi plats för två till (vi är två och har en stor Audi).
ah vad synd, vi har inte semester förren till vecka 10, hade ju passat bra annars, kan ni inte skjuta på resan lite ...
hej! vi ska åka ner till norra Italien i mitten av mars, vi tänkte också åka till Alagna, har ni något bra förslag på var man ska bo någonstans? Vore jättetacksam för lite förslag.
Tack! Maria

Svara/kommentera

Namn:
E-mail*:
 
Inlägg:
* E-mail är ej obligatoriskt men måste fyllas i om man vill få mail när någon svarar på inlägget (e-mail visas aldrig)